En blogg om reklam, marknadsföring och andra vardagliga åskådningar.

Finns det andra pennor än reklampennor


skrivet den 10 maj av Admin, klockan:16:41
Jag tror att 99% av alla pennor jag äger är reklampennor. Tycker själv inte att jag är en penntjuv, men tydligen så är jag det... Kan inte komma ihåg sista gången jag "snodde" en reklampenna, men jag vet att jag några gånger råkat få med mig en penna av misstag. Reklampennor måste vara den bästa reklamen, man ser företagets logga massor av gånger samtidigt som man verkligen får användning för den. Ett mycket bra val av marknadsföring. Det konstiga är att det ofta är ganska bra kvalite på dem, de håller väldigt länge. Kanske mest beror på att jag inte skriver så ofta iofs.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed