En blogg om reklam, marknadsföring och andra vardagliga åskådningar.

Kompositlager till vem


skrivet den 23 mar av Admin, klockan:16:14

Att det finns olika typer av glidlager är vi alla medvetna om men jag visste inte att det fanns SÅ många. Jag frågade en polare om han visste något om glidlager (kompositlager) av bra kvalité. Stod och tjötade om glidlager till hydraulcylindrar. Han jobbar nämligen på en industri, stål- och järnindustrin. Jag har ju min bilverkstad som jag behöver beställa glidlager till och behöver hjälp med att hitta en bra leverantör.

Nu över till något helt annat. Kommer försöka göra en lista imorgon de godaste ölen. Eftersom jag har en kompis som är ny på den fronten är han intresserad av vilka sorter han ska utforska. Har jag några ölentusiaster där ute bland mina besökare? Hör gärna av dig till med om vilka ölsorter ni tycker ska finnas med i listan.

Nu ska jag in i bastun och knäcka en öl. Ha det gött!  


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed