En blogg om reklam, marknadsföring och andra vardagliga åskådningar.

Namnskyltar på personal i butiker


skrivet den 07 maj av Admin, klockan:10:19

Igår när jag var och handlade så tänkte jag på att personalen hade namnskyltar, vilket jag tycker är jättebra. Inte för att jag är intresserad av vad de heter utan för att jag vet att de jobbar där. På vintern är det inte så svårt att urskilja personal från kunder, kunderna har ju ytterkläder. Men på sommarn är det inte lika lätt.

I vissa butiker har personalen "uniform" typ någon tröja med företagets logga. Jag tycker för personalens skull att det kanske är lite tråkigt. En namnskylt är bättre.

Det finns så många olika typer av skyltar, de flesta är väl rektangulära i stål med namnet i svart. Hade jag haft ett företag så hade jag absolut använt en namnskylt med häftig design.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed