En blogg om reklam, marknadsföring och andra vardagliga åskådningar.

Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg


skrivet den 20 jun av Admin, klockan:14:24

Åkte till Sahlgrenska i Göteborg förra veckan och blev glatt överraskad på hur lätt allt blev. Vi tog bussen till Gbg från Borås och sen tog vi direkt spårvagn till Sahlgrenska, det var direkt utanför. Besöket skulle ta 4 timmar och det tog max en timme. Vi var färdiga en halvtimme efter utsatt tid. Sen in till city i gbg igen och shoppade tillsammans jag och min dotter. En helt perfekt dag var det , jag har oroat mig totalt i onödan för att det skulle bli så jobbigt. Hatar nämligen att köra i GBG och bestämde mig för att ta bussen ist. Dessutom fick jag alla pengar tillbaka som resan kostade för min dotter och mig eftersom hon är under 18 år. Supernöjd.


Currently rated 1.5 by 54 people

  • Currently 1,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed